Απαλό αχυροκίτρινο χρώμα. Στη μύτη νότες εσπεριδοειδών, μήλων και ροδάκινων. Κρεμώδης υφή που καταλήγει με μια γλυκιά αίσθηση. Μέτριο σώμα, με ωραία ισορροπημένο τραγανό τελείωμα.
Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι νωρίς το πρωί από 3 διαφορετικά τεμάχια για να διατηρηθεί η φρεσκάδα και τα αρωματικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας. Αφού αφαιρεθούν τα στελέχη από το τσαμπί, τα σταφύλια πιέζονται ελαφρά για να εξασφαλιστεί καλής ποιότητας χυμός για τη ζύμωση. Στη συνέχεια, ο χυμός καθιζάνει για 48 ώρες πριν μεταφερθεί στις δεξαμενές ζύμωσης. Τα σταφύλια από κάθε αμπελώνα οινοποιούνται ξεχωριστά. Ο κύριος όγκος του κρασιού ζυμώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασίες 15-22°C και αφήνεται στις οινολάσπες για 4 μήνες ώστε να αφομοιωθεί σε μεγάλο βαθμό ο έντονος χαρακτήρας του φρούτου. Η ζύμωση διαρκεί 15 ημέρες. Διαυγάζεται με μπεντονίτη, σταθεροποιείται με ψυχρή θερμοκρασία πριν από την εμφιάλωση.