Bυσσινοκόκκινο χρώμα. Η διαδικασία ωρίμανσης σε βαρέλι χαρίζει ένα μπουκέτο με αρώματα από κακάο, βανίλια και καφέ, σε ένα έντονο, αρωματικό φόντο από ώριμα φρούτα και γλυκόριζα. Στο στόμα είναι στρογγυλεμένο και αρμονικό, με ένα εξαιρετικό μείγμα μπαχαρικών και άλλων γεύσεων χαρακτηριστικών της ποικιλίας σταφυλιού.
Αλκοολική ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο ατσάλι για 8 ημέρες σε θερμοκρασία 24ºC για να διατηρηθεί και να εξαχθεί η μέγιστη ποσότητα φρουτώδους γεύσης.