Δυνατό και κομψό με αρωματική πολυπλοκότητα που αναπτύσσεται καθώς το κρασί αερίζεται στο ποτήρι. Οι νότες ώριμων φρούτων και σταφίδας, τόσο χαρακτηριστικές των παλαιών αμπελώνων όπου καλλιεργήθηκαν τα σταφύλια, συνδυάζονται τέλεια με τα λεπτά αρώματα κακάο, κρέμας και brioche και τις βαλσαμικές νότες που παρέχονται από τη μακρά παλαίωση του κρασιού τόσο σε βαρέλι όσο και σε φιάλη. Είναι ογκώδες και πολύ καλά δομημένο στο στόμα, με στιβαρές, γλυκές τανίνες που προσφέρουν μια μακρά, μεταξένια επίγευση.
Ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο ατσάλι για 8 ημέρες. Αναγωγική οινοποίηση με τις φλούδες για 20 ημέρες για εξαγωγή χρώματος και αρωμάτων.