Ένα κρασί με έντονο βυσσινί χρώμα με μωβ ανταύγειες. Στη μύτη παρουσιάζει ένα μπουκέτο από ώριμα φρούτα, κεράσια, δαμάσκηνα, γλυκά μπαχάρια, γλυκόριζα και καβουρδισμένους κόκκους καφέ. Στο στόμα το κρασί είναι φρέσκο και ζουμερό με καλά ενσωματωμένες τανίνες και οξύτητα. Υπέροχη φρουτώδης επίγευση με λεπτεπίλεπτες νότες μπαχαρικών.
Τα σταφύλια επιλέγονται και συλλέγονται προσεκτικά με το χέρι. Στη συνέχεια, περνούν μια περίοδο εκχύλισης 2 ημερών στους 23-25ºC περίπου για να εξασφαλίσουν το μέγιστο αρωματικό δυναμικό της ποικιλίας. Στη συνέχεια το κρασί παλαιώνει για 6 μήνες σε αμερικανικά δρύινα βαρέλια πριν από την εμφιάλωση. Μετά την εμφιάλωση, ολοκληρώνει τη διαδικασία παλαίωσης στο κελάρι για άλλους 6 μήνες.