Διακριτικά αρώματα ρετσινιού, εναρμονισμένα στην βοτανική και γήινη πολυπλοκότητα του οίνου. Στο φόντο ο ποικιλιακός χαρακτήρας του Ροδίτη, με λεμονάτα αρώματα εσπεριδοειδών και νύξεων από λευκά άνθη. Δροσιστική οξύτητα στο στόμα, κομψότητα και γευστική ισορροπία ανάμεσα στο φρουτώδη και βοτανικό χαρακτήρα. Συνοδεύει ιδανικά οστρακοειδή, αλμυρά τυριά, sushi, τηγανητά ψάρια και παραδοσιακούς μεζέδες της ελληνικής κουζίνας. Δυνατότητα παλαίωσης έως 10 έτη. Σερβίρεται στους 8-10°C.
Ρετσίνα Amphorae BIO
Προέλευση
ΠΕΡΙΟΧΗ
Πελοπόννησος
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ονομασία Κατά Παράδοση
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Βιολογική
ΠΡΟΣΘΕΤΑ
Ναι
Συνδυάζεται με
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ
Συνοδεύει ιδανικά οστρακοειδή στα κάρβουνα, τηγανητά καλαμάρια, μπακαλιάρο σκορδαλιά.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
8 – 10 ºC
Λοιπά Χαρακτηριστικά
ΠΑΛΑΙΩΣΗ
10 Χρόνια
ΠΩΜΑ
Φυσικός Φελλός