Λαμπερό λεμονί χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Τα ορυκτά αρωματικά στοιχεία συνυπάρχουν με τα αρώματα εσπεριδοειδών φρούτων (κίτρου και λάιμ) και των ανοιξιάτικων λευκών ανθέων. Φίνο κρασί με μακρά επίγευση.
Ψύξη των σταφυλιών στους 8°C, αποραγισμός και προζυμωτική εκχύλιση για 8 ώρες στους 10°C. Στατική απολάσπωση και ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (17°C), σε μικρές ανοξείδωτες δεξαμενές, με σκοπό την εξαγωγή του δυναμικού αυτής της μεγάλης ελληνικής ποικιλίας. Ο αποζυμωμένος οίνος παραμένει με τις λάσπες του για τρεις μήνες με συχνές αναδεύσεις.