Οινοποιείο Τετράμυθος
Στη βόρεια Πελοπόννησο, στις πλαγιές του Χελμού, σε ένα ήρεμο, μαγευτικό τοπίο βρίσκεται το οινοποιείο Τετράμυθος. Η φιλοσοφία του οινοποιείου είναι η εναρμόνισή του με το φυσικό περιβάλλον χωρίς να θυμίζει τίποτα βιομηχανικό, η βιολογική καλλιέργεια με απόλυτο σεβασμό στη γη και η παραγωγή ποιοτικών κρασιών με χαρακτήρα εφαρμόζοντας καινοτόμες καλλιεργητικές τεχνικές & εκφράζοντας το ιδιαίτερο terroir της περιοχής της Αιγιάλειας, δικαιολογώντας έτσι τις αναφορές στην περιοχή από την αρχαιότητα. Μοναδικές ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών, όπως το γηγενές ερυθρό σταφύλι Μαύρο Καλαβρυτινό, η Μαυροδάφνη και ο Ροδίτης αλλά και διεθνείς ποικιλίες όπως το Cabernet Sauvignon, το Sauvignon Blanc και το Merlot βρήκαν τον τόπο για να εκφράσουν διαφορετικά τα χαρακτηριστικά τους.