Intense red color, with fresh aromas of fruits such as blueberries and cherries. In the mouth, notes of chocolate and freshly roasted coffee appear, as well as sweet vanilla from its long maturation in the barrel. A warm and well-balanced wine, with soft tannins and a long finish.
Τα σταφύλια επιλέγονται προσεκτικά στα μέσα Σεπτεμβρίου και αποξηραίνονται για περίπου 3 μήνες όπου τα τσαμπιά χάνουν περίπου το 25 - 30% του βάρους. Μετά το πάτημα στα μέσα Ιανουαρίου, αρχίζει η αλκοολική ζύμωση σε δεξαμενές από ατσάλι για περίπου 25 - 30 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Μηλογαλακτική ζύμωση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Ταιριάζει με ψητά κρέατα, κυνήγι και ώριμα κίτρινα τυριά.